Alt love building

Love building se continua cu un alt love building. Unele dintre cuplurile initiale, participante la primul eveniment se reintorc. Situatiile prin care trec sunt tragi-comice si se doresc a fi rezolvate. Nu toate au happy-end, ca ar fi fost science-fiction in acel moment.

Dialogurile par reale, asemanatoare cu cele din viata noastra. Pana si conversatia despre sex dupa casatorie,  din motive religioase, am avut-o cu o cunostinta de curand. Cred ca e chiar posibil, daca exista determinare.

Actiunea se petrecere in ultima saptamana a anului 2014, iar zilele calendaristice nu sunt bine asociate cu cele saptamanale. Pentru ca e foarte recenta memoria mea, ma blocam dupa fiecare aparitie a acestei legaturi incorecte. Luni, 27.12 era instantaneu modificat in cap cu 29.12 si cu intrebari legate de o verificare preliminara a unui calendar din partea scenaristelor.

Auzisem de scoala de actorie de la doi fosti cursanti. Ambii au oferit recomandari foarte bune si cele doua filme din seria asta imi plac.

M-am bucurat sa revad o mai veche colaboratoare in unul dintre roluri. Ultima oara cand am intalnit-o, in aeroportul din Paris, am schimbat locurile de pe cartea de imbarcare sa stam la povesti. Mi-am reamintit, dupa film, o mare parte din conversatia de atunci si micul plan pe care l-am pus la cale. Din ce vad pe facebook, iese intocmai.

Prietena mea A. sustine eu si pe luna m-as putea intalni cu cineva fara sa stabilesc asta. Sa-mi iau un bilet doar dus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *