Nevasta de imprumut

Ultimul film pe care l-am vazut in 2014 a fost Nevasta de imprumut. Aveam chef de ceva care sa ma amuze si acesta era singura comedie pe care am gasit-o la prima cautare. Distributia parea in regula, asa ca nu aveam ce pierde.

In foarte multe dintre dialogurile din film se face referire la alte productii de la Hollywood, inclusiv la Gossip Girl. Am vazut niste corpuri perfecte in cateva scene si o Nicole Kidman mult prea operata la fata.

Subiectul este unul care nu m-a impresionat, dar situatiile aparute pe parcurs mi-au ridicat cateva intrebari. Oare exista multi oameni care nu realizeaza ca au persoane in jur care sunt exact ceea ce isi doresc de la viata? De cate ori nu am alergat dupa situatii ipotetice, fara sa evaluam ceea ce aveam deja? Cand am mintit ultima oara in legatura cu ceva foarte important? Cand ne trezim din iluziile cu care ne amagim pentru mult timp? Cat de importanta e imaginea pe care o proiectam celor din jur si cat de mult suntem prizonierii parerii celorlati?

Eu am raspuns la intrebarile de mai sus si am realizat ca sunt inca pe drumul cel bun, fara sa fiu ipocrita. Am inca o busola care functioneaza si care ma duce de fiecare data acolo unde imi doresc, fara sa tin cont mai mult de parerea altora decat de fericirea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *